Tehnos je prejemnik Zlate gazele 2017 26:10:2017

There is no translation available.

Žalsko podjetje Tehnos, dolgoletni partner Razvojnega centra orodjarstva Slovenije in član Orodjarskega združenja TECOS je Zlata gazela 2017. Časopisno hišo Dnevnik, ki podeljuje nagrade, so v Tehnosu prepričali tako z ekonomskimi kazalniki uspešnosti kot z vizijo poslovanja, ki temelji na spoštljivem odnosu do okolja, partnerjev, sodelavcev in vseh, s katerimi živijo.

Podjetje Tehnos je Zlata gazela 2017. Foto: Časopisna hiša Dnevnik»Podjetje Tehnos izdeluje mulčerje in druge kmetijske stroje pod lastno blagovno znamko ter izdelke za belo tehniko ter avtomobilsko in letalsko industrijo.  Podjetje, ki ga vodi Anton Kisovar, je lani ustvarilo 13 milijonov evrov prihodkov, kar je petino več kot leta 2015, hkrati pa je ustvarilo 1,6 mio čistega dobička. Tehnos zaposluje 114 sodelavcev, a sproščena vodstvena struktura od sodelavcev terja visoko samostojnost pri delu. V proizvodnji želijo robotizacijo nadgraditi s popolno avtomatizacijo«, so v Dnevniku zapisali v utemeljitvi. Kipec zlate gazele je direktorju podjetja Antonu Kisovarju izročil predsednik vlade dr. Miro Cerar.

V TECOS-u tako vodilnim kot njihovim sodelavcem čestitamo za laskavo priznanje Zlata gazela 2017 in vam želimo obilo nadaljnjega poslovnega uspeha. Veseli in ponosni smo ob izjemnih uspehih partnerjev. 

WARUM TECOS?

  • Langjährige Erfahrungen
  • Kompetentes Personal
  • Kurze Reaktionszeit
  • Ganzheitliche Lösungen aus einer Hand
  • Spitzenmäßige Ausstattung der führenden Weltlieferanten

Prijava eseznam Tecos

Joomla!-Debug-Konsole

Sitzung

Profil zum Laufzeitverhalten

Speichernutzung

Datenbankabfragen