Usposabljanje z individualnim coachingom – nova priložnost za hitro in učinkovito pridobitev znanja 29:06:2017

There is no translation available.

Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. je izrazilo posebno željo, da bi za ozko skupino izkušenih nastavljavcev brizgalnih strojev izvedli namensko usposabljanje, s katerim bi udeležencem omogočili nadaljnji osebnostni razvoj in dvig kompetenc za povečanje samostojnosti pri odpravljanju napak in nastavitvah procesnih parametrov pri brizganju najzahtevnejših plastičnih izdelkov.

20170622 122534-V3

Velik poudarek je bil na motivaciji udeležencev v smislu večje samoiniciativnosti in angažiranosti za nenehno izpopolnjevanje kakovosti in učinkovitosti proizvodnega procesa.

Usposabljanje je zajemalo nadgradnjo teoretičnega ozadja na vseh ključnih področjih in praktično usmerjen individualni trening procesa brizganja tako na testnih kakor tudi na serijskih orodjih. Skozi proces usposabljanja je potekalo tudi preverjanje in utrjevanje osvojenega znanja.

Uspešna izvedba namenskega usposabljanja je udeležencem prinesla veliko zadovoljstva, kot tudi odgovornim vodstvenim predstavnikom podjetja BSH ter izvajalcu TECOS.

Kot se za pomembne dogodke spodobi, se je usposabljanje zaključilo s slavnostno podelitvijo potrdil udeležencem.  Potrdila udeležencem služijo kot dokaz, da so dosegli nova znanja za samostojno delo. Dogodka se je udeležil tudi izvajalec usposabljanj mag. Boštjan Šmuc.

WARUM TECOS?

  • Langjährige Erfahrungen
  • Kompetentes Personal
  • Kurze Reaktionszeit
  • Ganzheitliche Lösungen aus einer Hand
  • Spitzenmäßige Ausstattung der führenden Weltlieferanten

Prijava eseznam Tecos