Sklepna konferenca EU-projekta Dibbiopack 05:02:2016

V okviru projekta smo s partnerji ┼ítiri leta razvijali pametno embala┼żo na osnovi nanotehnologij, na konferenci bo med drugim tudi predstavljeni demonstratorski izdelki treh pilotnih linij.

┼átiri letni evropski projekt Dibbiopack se sicer zaklju─Źuje, nosilec projekta je tehnolo┼íki in┼ítitut AITIIP iz ┼ápanije. Gre za projekt vreden 7,8 milijonov ÔéČ delno financiran iz sedmega okvirnega programa za raziskave in tehnolo┼íki razvoj (FP7 ÔÇô NMP-2011) v sklopu iniciative Nanosciences, Nanotechnologies, Materials and new Production Technologies (NMP).

FP7 Project Dibbiopack - Intelligent Nanotechnology Packaging Solutions

Zdru┼żuje 19 partnerjev iz 10 dr┼żav, med njimi tudi razvojno raziskovalni center TECOS in slovenski podjetji TEHNOS ter GORENJE ORODJARNA. Cilj projekta je razvoj pametne embala┼że na osnovi nanotehnolo┼íkih prijemov ter demonstracija integracije novih produktov v obratovanje prehrambnega, kozmeti─Źnega in farmacevtskega industrijskega sektorja.

Sklepna konferenca bo potekala v Zaragozi v Španiji, 24. februarja 2016.

Na konferenci bodo predstavljeni rezultati projekta, demonstratorski izdelki za tri razli─Źne industrijske sektorje ter pilotne linije. V primeru, da bi se ┼żeleli dogodka udele┼żiti, se lahko prijavite na https://goo.gl/HXwpwJ

Za ve─Ź informacij glede zaklju─Źne konference se obrnite na:

Jos├ę Andr├ęs L├│pez (jal@aitiip.com)

 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izku┼ínje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni ─Źas
  • Celovite re┼íitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos